NOGUEIRA’S Country Club

NOGUEIRA’S Country Club

The challenge proposes the creation of the brand for the new NOGUEIRA’S Country Club, incorporating the elements by which it is surrounded, fauna and flora.

An approach to the natural materials and elements used in the design of the space, such as the use of wood, stone and plants, creates a sense of immersion in nature. A space characterized by the use of large windows that bring in the outdoors and connect with the natural environment that surrounds it.

Using colors, textures and graphic elements that represent this connection, we created the new identity of NOGUEIRA’S Country Club.

For a better user experience, we use cookies. If you click or browse in our website, you are accept our data collection. Learn more, including information about our privacy policy.

Close

For a better user experience, we use cookies. If you click or browse in our website, you are accept our data collection. Learn more, including information about our privacy policy.

Close